<$BlogRSDURL$>
Recolta Râciu
vineri, aprilie 30, 2004
 
Ce dracu sa mai zic ... +7-10 la forme. Din care la titulari +2-4. Penal. Multumim din inima partidului. Tot inainte spre liga a VI-a!!

Comments-[ comments.]
joi, aprilie 29, 2004
 
Hopa, maine am meci. Cu Adelin Forcers. Acasa. Banuiesc ca-l pierd si pe asta. Hmm, de fapt poimaine ii meciu. In seara asta este update-ul de antrenament, si de forme. Parca vad ca e de cacat iara. Asta e.

Comments-[ comments.]
 
Horia, as vrea pe aceasta cale sa iti multumesc pentru ce ai stiut sa faci. Adica te culeg de pe drumuri, iti dau o paine, un culcus, si tu asa ma rasplatesti? Imi futi cupa? Inca o data vreau sa iti multumesc si de asemenea sa te rog sa-ti dai nota.

Comments-[ comments.]
duminică, aprilie 25, 2004
 
Ce piata de cacat. Adica daca nu pot sa dau un amarat de inner outstanding cu 33 de milioane, care zic eu ca e un pret foarte decent, oare unde ajungem dom'ne?

Comments-[ comments.]
 
1-3 cu Craiova, o infrangere scontata si am mai cazut un loc. Latul se strange, ne-am afundat in cacat pana peste cap. Sa traiasca mediocritatea!

Comments-[ comments.]
vineri, aprilie 23, 2004
 
Pentru toti cei interesati: da, a durut, inca doare si ustura. Mai mult, cred ca maine vom avea parte de acelasi tratament.

Comments-[ comments.]
luni, aprilie 19, 2004
 
Am fost fututi in cur cu bestialitate animalica. Nici macar nu a folosit alifie. Doamne ce ustura!

Comments-[ comments.]
sâmbătă, aprilie 17, 2004
 
In circa 45 de minute o sa inceapa meciul contra Universitatii Craiova. Sper sa reusim sa ferim fundul de mataranga perversului motor.

Comments-[ comments.]
vineri, aprilie 16, 2004
 
La update-ul de antrenament de aseara motorul jocului a fost ingaduitor cu biata noastra echipa. Probabil e un fel de compensatie, o alifie cu care sa ne ungem in perspectiva sodomiei pe care o sa ne-o aplice in meciul de maine.

Comments-[ comments.]
miercuri, aprilie 14, 2004
 
Tocmai am jucat un amical cu o mica dar inimoasa echipa din VI, Avantul mai precis, echipa oarecum celebra in Hattrick prin comunicatele de presa savuroase. Adversarii au opus o rezistenta darza, victoria apropiindu-se de noi doar in urma loviturilor de departajare. De la noi n-as putea remarca pe nimeni, mediocritatea fiind un standard se pare.

Comments-[ comments.]
marți, aprilie 13, 2004
 
Revin. Plutim ca un cacat in buda. Un cacat rebel ce refuza sa se scufunde.

Comments-[ comments.]
luni, aprilie 12, 2004
 
Sezonul practic s-a incheiat. Urmatoarele 8 etape vom pluti in deriva ca o barca fara carmaci. Poate poate va aparea un iceberg sa ne scuture un pic si sa ne trezeasca la viata. Oricum, speranta ramane in proli.

Comments-[ comments.]
joi, aprilie 08, 2004
 
Dupa indelungate si dureroase lovituri sub centura engine-ul jocului s-a mai revansat cat de cat fata de noi. Astfel, avem mici cresteri de forma, din pacate nu in punctele esentiale. Oricum, asteptam mai mult de la engine sambata, cand vom afla daca vom continua sa navigam pe linistita mare a mediocritatii sau vom incepe sa dam tarcoale marii performante.

Comments-[ comments.]
 
Momentan pregatim intens meciul cu Adelin Forcers si cerem fanilor nostri liniste. Pentru a ne pregati de Liga Campionilor. Detalii despre probabilul esec dupa meci.

Comments-[ comments.]

Powered by Blogger