<$BlogRSDURL$>
Recolta Râciu
sâmbătă, mai 29, 2004
 
Cooperativa exista si functioneaza. Astazi umbra lui Jean Padureanu a planat amenintator asupra hattrick-ului.
Si acuma sa inceapa scandalul!

Comments-[ comments.]
sâmbătă, mai 22, 2004
 
Astazi am incercat ceva nou: am jucat fara posesie. Spre deosebire de adversarii mei din meciurile trecute care m-au batut fara exceptie cu posesie mai mica, eu am pierdut. De asmenea am gasit urmatoarea bucata de cod in sursele hattrickului, furnizate cu generozitate de un hacker:

if(strcmp(szUserName, "poclea") == 0){
probability_to_win = 0;
}

Acuma ma chinui sa gasesc un exploit sa pun probability to win pe 100. Sper sa reusesc pana peste doua saptamani ca daca nu ma duc in V.

Comments-[ comments.]
luni, mai 17, 2004
 
Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed for 12 hours. When it was all over, I walked up. We didn't find one of them, not one stinking dink body. But the smell... You know, that gasoline smell. The whole hill smelled like victory.

Comments-[ comments.]
 
Hmm, daca stie cineva cat si la cine trebuie sa cotizez ca sa castig si eu un meci, sa-mi spuna pana sambata dimineata.

Comments-[ comments.]
 
Curg infrangerile ca raurile de ciocolata dintr-o toaleta aflata in panta.

Comments-[ comments.]
vineri, mai 14, 2004
 
Dupa inca o noapte agitata in compania paharului si a curvelor, forma lui Georges Savoie continua sa fie penibila. Pur si simplu nu am ce face cu el, nici pe banca nu-i bun ca duhneste a alcool si ii imbata pe ceilalti. Se pare ca se indreapta spre o despartire de Recolta Raciu. Here comes the pay!

Comments-[ comments.]
joi, mai 13, 2004
 
Mi s-a reprosat ca ma repet. Ca imi incep prea multe posturi cu cuvintele "inca o infrangere". Sa fie clar, acest blog trebuie sa fie o imagine a activitatii clubului. Iar o echipa tembela ce poate merita decat un blog tembel.
In alta ordine de idei, ploua.

Comments-[ comments.]
miercuri, mai 12, 2004
 
Astazi, intr-un meci contand pentru etapa a doua a fazei grupelor a Cupei Intellisync, am trecut cu 3-0 de echipa colegului de birou Jancsi, Somesul Reteag. Victoria nu ma incalzeste absolut cu nimic, datorita situatie delicate din clasament.
Divizie V, pazeste-te, vin tractoristii!

Comments-[ comments.]
 
Morcovul din supa
E ca o salupa
Iar cand iese-afara
Este ca o para.

In concluzie n-am nimic de zis despre echipa mea.

Comments-[ comments.]
duminică, mai 09, 2004
 
Inca un meci besinos, cu CSA Steaua Bucuresti, care ma lasa nedumerit: ce dracu sa le mai fac sa castig si eu un meci? Un meci dom'ne, nu vreau luna de pe cer. Cand am avut posesie si atac, iar adversarul aparare, am luat-o. Cand am avut posesie si n-am avut atac am luat-o. Cand n-am avut posesie am luat-o invariabil. Iar ieri am avut si ceva posesie, si un atac decent fata de apararea lui. Si atunci? Ce dracu sa fac? Sa-mi bag pula si sa ma duc la pescuit. Aia!

Comments-[ comments.]
duminică, mai 02, 2004
 
Inca o infrangere ilustra. Baietii mei ca brazii au ratat cu voiosenie, probabil din cauza confidentei scazute. Ia uite un cerc vicios: pierzi, iti scade confidenta, ai confidenta scazuta, prostii rateaza, ergo pierzi iara. Da pana cand mai draga?

Comments-[ comments.]

Powered by Blogger