<$BlogRSDURL$>
Recolta Râciu
sâmbătă, iunie 26, 2004
 
In ciuda unor forme ce frizeaza ridicolul si a atitudinii relaxate si resemnate a echipei, motorul jocului a decis totusi sa ne acorde victoria. Parerea mea e ca am primit-o ca un fel de compensatie pentru viitoarea serie de n infrangeri, unde n >= 7.

Comments-[ comments.]
miercuri, iunie 23, 2004
 
icordossv: ma, cine-i nick namero?
nicknamero : adica?...io ma?
icordossv: da, de unde ai cules numele asta?
nicknamero : io ma
icordossv: stiu ca tu esti ma
icordossv: da de unde nick-nameul?
nicknamero : pai am vrut .....nickname...da se pare ca mai era la yahooo...si ei mi-au propus nicknamero
nicknamero :
icordossv:
nicknamero : de la sebi ma.....kostrakievcz
nicknamero : ...si el de la ceva prietni care lucreaza cu tine...
icordossv:
icordossv: nu de unde ai idul meu am intrebat
icordossv: aia vroiam sa stiu, de unde ai gasit nicknamero
icordossv:
nicknamero : da ce ma?
icordossv: gata, m-am prins
nicknamero : no bine...

Comments-[ comments.]
duminică, iunie 13, 2004
 
Sunt convins ca fanii devotati ai echipei de-abia asteapta o declaratie a cald a managerului dupa meciul de baraj. Din pacate din motive obiective legate de starea financiara a echipei, fondurile fiind diminuate drastic de cheful de dupa meci, managerul echipei nu-si (mai) poate permite o conexiune decenta la internet, astfel timpii de incarcare ai modulului de administratre al blogului sunt foarte mari iar sanatatea mintala a managerului ar fi in mare pericol daca macar ar incerca. De asemenea exista si motive subiective, precum completa lipsa de inspiratie a managerului. Astea fiind spuse, clubul isi cere scuze, dar promite biciuirea muzei managerului pana la aparitia unui comentariu pertinent asupra barajului. De asemenea se strang bani pentru a-i plati managerului o ora la un Internet Club cu conexiune decenta. Fiti pe faza!

Comments-[ comments.]
duminică, iunie 06, 2004
 
Uf, ne-a trecut glontul pe la ureche. Da cu putin noroc (deh, tine cu cei puternici) si cu tactica falimentara a adversarului am reusit sa castigam si sa ne asiguram un meritoriu loc 5. Cu ocazia asta am produs si o maxima : "Un blat la vremea lui face cat 7 infrangeri".
Urmeaza inca un meci capital la baraj cu Mexicanii din Bucuresti. Sper sa-i facem, si inca o data lansam un apel tuturor racenilor sa mai stranga randurile inca o data. Intrarea va fi gratuita sambata viitoare, poate dam si-un mic si-o bere, iar daca castigam iese de-un chef.

Comments-[ comments.]
vineri, iunie 04, 2004
 
Toata suflarea raceana sa fie prezenta maine la Brasov la meciul cu Super Steaua 1985 din localitate. Poate in sfarsit reusim o victorie pe bune. Daca nu se poate, nu se poate, asta e.

Comments-[ comments.]

Powered by Blogger