<$BlogRSDURL$>
Recolta Râciu
sâmbătă, august 14, 2004
 
Revin. Cu putin noroc se pare ca am egalat. Sa fie oare luminita de la capatul tunelului?

Comments-[ comments.]
 
Pe fondul unor greseli de tactica si de strategie grave comise de subsemnatul echipa a pierdut un nou meci. Din fericire suntem priceputi la jocurile de culise, asa ca pe sambata viitoare se intrevede o victorie relaxata si relaxanta.

Comments-[ comments.]
vineri, august 13, 2004
 
Dupa cum stiti sezonul trecut am organizat o cupa. N-as vrea sa-i dau numele aici, dar ideea e ca a fost un succes, ca sa zic asa, doar exploder reusind sa rateze un meci, adica sa nu-l programeze. Anul asta am vrut sa reeditez acest succes, astfel luand nastere "Trofeul Poclea". Am avut ambitia sa am la start 32 de echipe, dar, din lipsa de timp acestea nu au fost selectionate atent. Astfel, cativa idioti s-au trezit sa dea teapa, atentand la prestigiul organizatorilor, adica al clubului Recolta. Asta este, am invatat lectia, sezonul viitor ori voi renunta la astfel de initiative, ori imi voi aloca mai mult timp pentru o selectie atenta a participantilor.

In alta ordine de idei, acuma ca mi-am varsat naduful, as vrea sa spun ca maine am un meci nasol cu Lyrae, care tocmai m-au batut la mine acasa. Prin urmare o sa joc cu ei in deplasare. Nu stiu ce o sa se intample, dar rog fanii sa nu mai imi scrijeleasca mascari si obscenitati pe gip. Pai ma nesimititilor, voi stiti cat costa vopseaua pe gip? Ba nerusinatilor, dupa ce ca v-am facut echipa in catunul asta nenorocit, voi imi stricati bunatate de masina americana? Of of mai mai.

Comments-[ comments.]
vineri, august 06, 2004
 
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa recitesc "Legendele Olimpului". Alexandru Mitru rules. Si dupa ce le termin promit ca ma reapuc si de "Ciresarii"

Comments-[ comments.]

Powered by Blogger